København 25/9

Urban Trail er et oplevelsesløb, der viser dig byen med alle dens facetter. Glæd dig til at løbe 10 km igennem ikoniske bygninger, museer, haver, parker og gemte baggårde.

KØB DIN BILLET HER!


VIGTIG INFORMATION TIL LØBERE: Vi har sendt dig en email med din check in-tid. Har du ikke modtaget en email kan det skyldes, at en anden person har købt billetten for dig. Bed vedkommende om at videresende løbsinformation. Er du i tvivl om din check in-tid, kan du skrive til os på support@golazonordic.com.

Har du registreret dig sent / købt din billet i de sidste dage op mod løbet, er din check in-tid kl. 09:00.


Københavns nye kulturkvarter

Ruten i København har fokus på Københavns Kulturkvarter, som ligger i hjertet af København mellem Indre By og havnefronten. Urban Trail tager dig på en rejse gennem historiske byrum og storslået arkitektur. Vi vil bl.a. løbe gennem Christiansborg Ridebane, Teatermuseet i Hofteatret, Glyptotekets smukke have, Københavns Rådhus og Christian IV’s gamle Bryghus. Det er ikke kun Københavns fortid, men også byens fremtid, som vi kigger nærmere på – bl.a. kommer vi forbi BLOX (tegnet af Rem Koolhaas/OMA), der i 2018 vil danne ramme for bl.a. Dansk Arkitektur Center samt rumme boliger, restaurant, butikker, kontorer, park og pladser.Urban Trail i København arrangeres af Københavns Kulturkvarter, DAC og Golazo Nordic.


Udvalgte sights på ruten:


Hvor?

Ved Den Sorte Diamant, Søren Kierkegaards Plads, København.

Hvornår?

Pladsen åbner 25. september 2016, kl. 08:00.

Hvad koster billetten?

ALMINDELIG: 299 KR. Denne billet gælder for én løber og inkluderer løbsoplevelsen, en løbetrøje og morgenmad.
UNGDOMSBILLET: 199 KR. Er du 16 år eller yngre, har vi en billet til dig. Du får hele oplevelsen for kun 199 kr.