Tilmeld dig!

Billetten købes hos Billetto

Du tilmelder dig via Billetto.dk (klik her), hvor du kan se priserne. Alle tilmeldte får yderligere information om løbet via e-mail cirka 10 dage før løbet.

Løbetrøje med i prisen

Når du tilmelder dig, får du med i prisen en funktionel Urban Trail løbetrøje (100% polyester). Trøjen udleveres ved løbsstart.

Startbølger

For at alle skal få en god løbeoplevelse bliver Urban Trail startet i bølger. Der vil være 500 deltagere i hver bølge fordelt efter startnummer. Første bølge bliver sendt afsted kl. 9:00.

Starttider
9:00 start 1. bølge
9:10 start 2. bølge

BEMÆRK: Startnumre bliver tildelt løbende, når tilmeldingen er betalt. Deltagere, der tilmelder sig hurtigst, får de laveste startnumre og kan starte først.

Start sammen med dine venner

Vil du starte sammen med dine venner kan det sagtens lade sig gøre, selvom I ikke er i samme startbølge.

Deltagere kan godt starte i en senere startbølge end deres nummer. For eksempel kan en løber med startnummer 307, som har en ven med startnummer 1205, starte sammen i startbølgen med startnumrene 1001-1500. De kan ikke starte sammen i startbølgen med nummer 001-500.

Sammen med timeglasstarten sikrer startproceduren, at evt. kø ved forhindringerne så lille som muligt. På denne måde har alle løbere mulighed for at få de samme gode forhold, når de skal forcere forhindringerne.

Timeglasstart betyder, at startstregen er smallere end startboksen. På denne måde bliver løberne fordelt, så de ikke danner kø på den første del af banen. Det tager længere tid at passere startstregen, men det er lettere at løbe på banen.

Overdragelse af startnummer?

Deltagere, der ønsker at overdrage sit startnummer til en anden person, kan gøre dette mod at betale 50 kr. ved eftertilmeldingsdisken i eventområdet.